Ardy Veltkamp

 

Net voor het einde van 2013 zijn Ardy Veltkamp en PB Products de samenwerking aangegaan. Ardy treedt toe tot het PB Products team.

Ardy,  karpervisser vanaf z’n pubertijd en vol ervaring als het gaat om karpervissen wereldwijd. Gevist in landen als Belgie, Frankrijk, Oostenrijk, Engelang, Spanje….., Polen, Hongarije, Roemenie. In deze Oost-Europese landen is Ardy dan ook zeer gekend en bezoekt Ardy veel karperbeurzen. Daarnaast heeft Ardy in landen als Amerika,  Zuid-Afrika, Marokka en Thailand ook z’n aas te water gelaten. Als je met Ardy over zijn vistrips in gesprek en Ardy gaat vertellen dan straalt het enthousiasme van ‘m af.

Ardy bezit al 20 jaar z’n eigen sportschool, fitness centre Steelworks, die hij heeft opgezet nadat hij Nederlands kampioen bodybuilder was geworden. Zijn hobby werd zijn werk, iets waarvan Ardy tot op heden nog geniet en waardoor hij met veel plezier naar z’n werk gaat. Deze gedrevenheid komt niet alleen tot uiting in z’n werk maar zeker ook in z’n hobbies…fitness en KARPERVISSEN!

Dat het reizen en karpervisser voor Ardy een ideale combinatie is bleek wel uit het feit dat Ardy al vroeg successen boekte in het buitenland. Met name de 31 kg schub die hij op Raduta ving in het jaar 2000 heeft zijn “Karpercarriere” voorspoedigt.  Een aantal bedrijven waren zo gecharmeerd van deze foto’s en de markante verschijning van Ardy dat Ardy in 2003 zijn eerste sponsorcontracten werden aangenomen.  Century en Dynamite Baits verwelkomde Ardy in “hun” team.

Ardy heeft vanaf die periode veel beurzen en promoties in de Oost-Europese landen gedaan. Met name Tsjechie, Roemenie, Oekraine en Polen waren landen die Ardy met grote regelmaat bezocht. Zijn populariteit in die landen nam snel toe waardoor Ardy door de TV zender PVTV werd benaderd. Een TV zender met 16 miljoen viewers. Dit zorgde voor een enorme “boost” en zijn naamsbekendheid schoot omhoog. De website www.ardyveltkamp.com wordt dan ook door PVTV beheerd. Een samenwerking pur sang.

PB Products is zeer content met het feit dat Ardy zich wil binden met de kwaliteit en naam PB Products. Met z’n kennis over wateren en vistechnieken wereldwijd is Ardy een persoon die we op beurzen graag in onze stand hebben staan. Veel karpervissers kunnen bij Ardy kennis op doen over deze wateren, manieren van reizen,  technieken, aas en natuurlijk materialen. Ardy vind het prachtig om nieuwe producten te proberen, te testen en te promoten.

Ardy over z’n sponsors: “Ik wil m’n naam alleen in verband brengen met merken en/of bedrijven waar ikzelf voor de 100% achter sta. De producten moeten met aanspreken in kwaliteit maar zeker ook in gebruiksvriendelijkheid. Producten die werken.!”

 

 

PB Products over Ardy Veltkamp: “Ardy is een prachtige vent. Een ruwe bolster, blanke pit zoals je dat noemt. Ardy is enthousiast over alles wat met karpervissen te maken heeft en deelt z’n kennis graag. Een karpervisser die graag andere karpervissers vis ziet vangen en daardoor enthousiast z’n ervaringen en belevingen deelt. Wij zijn er van overtuigd dat de uitstraling die Ardy heeft en z’n uitgelezen openheid en enthousiasme een echte aanwinst zijn voor het team. Ardy, van harte welkom…! Blij je aan boord te hebben…Super!”