Naam:  John van der Valk

Geboortedatum: 14-07-1990

Woonplaats: Den Haag

Beroep:  Tram Machinist + Freelance Videograaf

PB Nederland: 20,2kilo Favoriete wateren: Om heel eerlijk te zijn, ik vind heel veel soorten wateren gaaf. Zo kun je mij niet alleen vinden op de rommelige kades van de stads grachten en kanalen maar ook weg gestopt in de bosjes op de drukkere beviste wateren hier in de regio. Tevens ben ik ook niet vies van een stevige Rivier aanbeet of een diepe heldere afgraving.

Favoriet aas: Voor 90% procent van mij visserij gebruik ik toch wel boilies. Mijn persoonlijke voorkeur gaat vaak toch uit naar de wat zoetere varianten. Maar dit verschild ook per jaar getijden en het soort beviste water. Als het witvis bestand gering is pak ik nog weleens de kleine partikels uit de kast gecombineerd pinda’s en noten.

Favoriete manier van vissen: Dit is toch wel statisch maar mobiel. Ik wil kunnen verkassen wanneer ik niks vang of signalen van vis op andere delen van het water waarneem. Korte solo tripjes hebben mijn voorkeur, dit omdat ik dan mijn eigen gevoel kan volgen en dan pas echt helemaal in mijn ‘element’ ben. Vooral de beleving van het vissen is voor mij belangrijk.