Naam: Valentijn van Schooneveld

Geboorte datum: 03-04-1987

Woonplaats: Waddinxveen

Beroep: Magazijnbeheerder

Favorieten aas:

Mijn voorkeur gaat toch voornamelijk uit naar de boilie visserij. Dit omdat ik iemand ben die een water zie als een project en graag enkele weken van te voren ga voeren. Natuurlijk gooi ook ik er ook wel is wat hennep of stickmix bij, of soak ik mijn boilies wel is dit om wat meer attractie te creëren. Voeren en observeren is voor mij een hobby binnen een hobby.

Favorieten wateren:

Dit is een onderwerp waar ik uren over kan praten mijn passie gaat echt heel diep als het gaat om natuur/avontuur. Je kan mij op alle soorten wateren tegen komen van stadswater tot polderwater privéwater natuurgebieden of kraak helderen zandafgravingen. Toch doet het laatste het meest me mij ik vind het heerlijk om te vissen op een zandafgraving waar de meeste mensen het niet aan durven om er een poging te wagen. Ook reis ik graag meerdere keren per jaar af naar Frankrijk het veel belovende land dit met voor en tegen spoed. De reden daar van is is dat ik graag op openbaarwater vis, betaalwater nee daar zal je mij niet snel zien, heel de week op dezelfde plek vissen is totaal niks voor mij.

 

Favorieten manier van vissen

Ook dat is weer een onderwerp waar ik het heel lang over kan hebben. Maar dat zal ik jullie besparen. Maar toch gaat mijn voorkeur uit naar obstakel/statisch vissen. Dit omdat de spanning bij mij daar net iets hoger licht, de power van onze vriend de karper vind ik met obstakelvissen meer dan geweldig. Vergeet alleen 1 ding niet obstakel vissen moet veilig gebeuren en dat is juist de reden dat ik zo blij ben om mij zelf toe te voegen tot het team van pb products. Alle materialen zijn tot op het laatste detail uitgedacht, en uiterst vis vriendelijk.

Favorieten rig:

Hier over zal ik jullie de komende maanden van op de hoogte gaan houden.

Carpfishing is not we do,

IT”S WHO WE ARE.